Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Hyväksymällä kaikki evästeet varmistat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Lue lisää evästeistä sekä niiden käytöstä.
Verkkokaupasta löydät osan valikoimastamme, myymälässä noin 10.000 tuotetta lisää. Tule poikkeamaan tai ota yhteyttä.
Japnilaistyylinen Santoku kokkiveitsi. Raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu santokulla erinomaisesti. Ovaalihionta vähentää kitkaa ja saa raaka-aineet irtoamaan terästä helpommin.
Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.
Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä. Materiaali kestää 80-110 °C:n lämpötilan. Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.
Veitsi kestää astianpesukoneen, mutta suosittelemme käsinpesua. Veitsi tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsitukkia tai -magneettia.