Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Hyväksymällä kaikki evästeet varmistat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Lue lisää evästeistä sekä niiden käytöstä.
Verkkokaupasta löydät osan valikoimastamme, myymälässä noin 10.000 tuotetta lisää. Tule poikkeamaan tai ota yhteyttä.
Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan.
Veitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen välttämiseksi.